Kausipaikkamaksut

Lisätty 07.05.2020

Tiedote kausipaikkamaksuista.

SF Caravan kainuu ry muuttaa talvikausipaikkojen laskuttamista 2 erään. Muutos ei siis koske kesäkausipaikkoja.
Varaus/ennakkomaksu, ensimmäinen erä (1/3) summasta erääntyy 17.7 ja loppuosa 2/3 erääntyy 18.9. Molemmat laskut toimitetaan samassa yhteydessä kesäkuun aikana. Huolehtikaa varausmaksu ajoissa maksuun. Varausmaksua ei palauteta jos paikan peruu syystä tai toisesta.

Tarkoitus muutoksessa on pyrkiä vähentämään kausipaikkojen perumisia syyskuun lopussa mitä viimevuosina on tapahtunut ja aiheuttanut runsaasti ongelmia sekä pettymyksiä ihmisille jotka ovat kausipaikka jonossa, koska ovat jo tuolloin ehtineet maksaa kausipaikan muualle.
Samoin moni asiakkaamme on pyytänyt mahdollisuutta maksaa kausipaikkamaksu useammassa erässä.

Uudet maksut talvelle 2020-2021 ovat SF Caravan Kainuu ry:n syyskokouksen päätöksen mukaisesti:
Kainuun jäsen 280 euroa (80+200)
Vieras 600 euroa (200+400)

Kesäkausipaikkoja ei enää jatkossa voi maksaa toimiston kassaan vaan kaikki tullaan laskuttamaan. Tämä siksi, että saadaan parempi seuranta kesäkausipaikoista.
Uudet maksut kesälle 2020 ovat SF Caravan Kainuu ry:n syyskokouksen päätöksen mukaisesti:
Kainuun jäsen 200 euroa
Vieras 310 euroa