Kevät ja syyskokouksien asioita

Lisätty 03.12.2020

Yhdistyksen kevät ja syyskokous pidettiin Vuokatin urheiluopistolla 24.10.2020 ja kokouksiin osallistui 32 jäsentä. Käsiteltiin vuoden 2019 toimintakertomus ja tilinpäätös jotka kokous hyväksyi ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021 hyväksyttiin.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Mika Heikkinen

Yhdistyksen hallitus vuodelle 2021: Mika Heikkinen (Puheenjohtaja), Eila Hallamaa (Sihteeri), Kimmo Komulainen (Varapj), Jani Parkkinen (kattivankkuritmk pj ja tekninen asiamies), Jouni Korpela, Teresa Tuikka, Ismo Saari, Ismo Makkonen (matkailuasiamies) ja Teemu Niva.

Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 2.12.2020 jossa valittiin yhdistyksen varapj, sihteeri, tekninen asiamies, matkailuasiamies ja rahastonhoitaja. Rahastonhoitajana jatkaa Tiia Niva.

Kattivankkuritoimikuntaan vuodeksi 2021 valittiin Jani Parkkinen (Puheenjohtaja), Jouni Korpela, Antero Heikkinen, Eila Heikkinen, Ismo Saari, Ari Tuikka, Pasi Seppänen, Kimmo Komulainen, Jarmo Kinnunen, Jarmo Myöhänen, Marjaana Parkkinen, Pasi Räisänen, Päivi Kangas, Jari Kangas, Sami Tiikkainen ja Teemu Niva.

Huvitoimikuntaan vuodeksi 2021 valittiin Jari Kangas (Puheenjohtaja), Marjaana Parkkinen, Päivi Kangas, Teresa Tuikka, Helena Schroderus, Eila Hallamaa, Johanna Heikkilä ja Sanna Holappa. Lisäksi Airi Kilpeläinen kutsuttiin huvitoimikunnan jäseneksi järjestäytymiskokouksessa.

Toimikunnat pitivät järjestäytymiskokouksen 21.11.2020 jossa he valitsivat puheenjohtajat.