SF-Caravan Kainuu ry syyskokous 31.10.2015

Lisätty 31.10.2015

Syyskokouksessa päätettyjä asioita

• Valittiin hallituksen erovuoroisten jäsenten Esa Hallamaan, Pentti Kilposen, Jouni Korpelan ja Pirjo Piiraisen tilalle uudet jäsenet kaudelle 2016–2017. Uudet jäsenet ovat Oiva Rimpiläinen, Raija Vartiainen, Esa Hallamaa ja Jouni Korpela.

• Kattivankkuritoimikunnan jäseniksi valittiin Sami Haataja, Aarne Parkkinen, Markku Törrö, Mika Heikkinen, Jani Parkkinen, Marjaana Parkkinen, Jukka Kuvaja, Oiva Rimpiläinen ja Jouni Korpela

• Huvitoimikunnan jäseniksi valittiin Juhani Lukkari, Eila Hallamaa, Esko Kilpeläinen, Airi Kilpeläinen, Marjaana Parkkinen, Tuija Rytkönen ja Auli Luhtaniemi

• Hyväksyttiin isäntävelvoitteeseen liittyvä hallituksen esitys.

Hallitus esittää kolmen (3) vuorokauden isäntävelvoitetta kausipaikalle tulevalle kainuulaiselle karavaanarille. Lisäksi hallitus esittää erikseen rajatulle määrälle vierasjäsen kausipaikkalaisia mahdollisuutta tehdä isäntävuoro kolme (3) vuorokautta ja saada näin kausipaikkahinnaksi ”kainuulainen” omajäsen hinta. Kattivankkuritoimikunta määrittää tarpeen.

Yritetään saada kesäkaudeksi työllistämistuki- työntekijöitä kaksi (2) henkilöä.

• Päätettiin säilyttää Kattivankkurin hinnat vuoden 2015 tasolla.