Yhdistyksen syyskokous 30.10.2021

Lisätty 13.10.2021

Hyvät SF-Caravan Kainuu ry:n jsenet!
SF-Caravan Kainuu ry:n sääntömääräinen syyskokous 2021 pidetään lauantaina 30.10.2021 klo 13.00 Vuokatti Sportissa, Opistontie 4. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 8 §:n mukaiset asiat, jäsenaloite sekä valitaan henkilöt toimikuntiin. Jäsenkortti mukaan. Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu klo 12.30 alkaen.

Syyskokouksen 2021 päätöksiä:

LIITTYMIS- JA JÄSENMAKSUT VUODELLE 2022

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 43 €, josta liiton osuus 29 €. Rinnakkaisjäsenen jäsenmaksu on 14 €, josta liiton osuus on 12 €. Liittymismaksut ovat liittokokouksen määrittelemät.

Hallitukselle on jätetty nimilista/jäsenaloite 26.9.2021.

Sen allekirjoittaneet henkilöt esittävät perusmaksuun sisältyvän viiden henkilön jälkeen 4 euron henkilömaksua/auto-/vaunukunta. Hallituksen esitys on muuten samanlainen, mutta henkilömaksuksi esitetään 2 euroa. Suoritetussa suljetussa lippuäänestyksessä äänet jakautuivat: 4 euron henkilömaksu: 15 ääntä, 2 euron henkilömaksu: 13 ääntä, kaksi hylättyä. Näin ollen 4 euron henkilömaksu viiden henkilön jälkeen hyväksyttiin vuodelle 2022.

Valittiin hallituksen erovuoroisten jäsenten Teresa Tuikan, Jouni Korpelan, Ismo Makkosen ja Ismo Saaren tilalle hallituksen jäsenet.

Hallituksen erovuoroisten jäsenten tilalle kaudeksi 2022-2023 esitettiin Pasi Räisänen, Teresa Tuikka, Jouni Korpela ja Matti Mäntylä. Heidät valittiin hallitukseen kaudeksi 2022-2023. Ismo Saari ja Ismo Makkonen eivät olleet ehdolla.

Hallituksessa jatkavat Kimmo Komulainen, Jani Parkkinen, Teemu Niva ja Eila Hallamaa.

Molemmille Ismoille kiitokset panostuksesta yhdistyksen hyväksi.

Kattivankkuritoimikunta

Kattivankkuritoimikuntaan vuodeksi 2022 valittiin Jouni Korpela, Jani Parkkinen, Eila Heikkinen, Ismo Saari, Ari Tuikka, Pasi Seppänen, Kimmo Komulainen, Jarmo Kinnunen, Jarmo Myöhänen, Pasi Räisänen, Päivi Kangas, Jari Kangas, Sami Tiikkainen, Teemu Niva ja Jukka Kuvaja.

Huvitoimikunta

Huvitoimikuntaan vuodeksi 2022 valittiin Jari Kangas, Päivi Kangas, Teresa Tuikka, Helena Schroderus, Eila Hallamaa, Johanna Heikkilä, Sanna Holappa, Airi Kilpeläinen, Suvi Komulainen ja Anna Räisänen.

KATTIVANKKURIN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Puheenjohtaja Mika Heikkinen esitteli päivitetyt Kattivankkurin järjestyssäännöt, jotka hallitus on hyväksynyt kokouksessaan 7/2021. Hyväksyttiin.

Säännöt tulevan voimaan 1.11.2021 alkaen.

Puheenjohtajan tiedote:

Yhdistyksen perustajajäsen Veikko Ipatti täyttää 90 vuotta 2.11.2021. Häntä muistetaan kukkalähetyksellä ja hänelle lähetetään kutsu 21.5.2022 pidettävään Liittokokoukseen.