Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin Vuokatti Sportin tiloissa 11.11.2023

Kokoukseen osallistui 22 yhdistyksen jäsentä.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Kimmo Komulainen. Yhdistyksen hallituksessa toimii vuonna 2024 seuraavat henkilöt: Kimmo Komulainen Pasi Seppänen (uusi jäsen), Teresa Tuikka, Matti Mäntylä, Pasi Räisänen, Jani Parkkinen, Teemu Niva, Tiia Niva ja Kirsi Kemppainen

Kokouksen päätöksiä: Yhdistyksen liittymis- ja jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan. Pääjäsen 43,00 €, oma osuus 14 € ja liiton osuus 29,00 €. Rinnakkaisjäsen 14,00 €, oma osuus 2 € ja liiton osuus 12,00 €. Liittymismaksut ovat SF-Caravan Ry liittokokouksen määrittelemät

Kattivankkurin vuorokausimaksuihin 1e korotus ja vierasjäsenten kausipaikkoihin 5% korotus.

Hallituksen ja kattivankkuritoimikunnan puheenjohtajan palkkiot säilyy ennallaan. Huvitoimikunnan puheenjohtajalle päätettiin maksaa 75e/kk palkkio.

Kattivankkuritoimikuntaan vuodeksi 2024 valittiin seuraavat yhdistyksen jäsenet: Jukka Kuvaja, Jari Kangas, Jani Parkkinen, Jarmo Myöhänen, Pasi Seppänen, Jarmo Kinnunen, Ari Tuikka, Pasi Räisänen ja Kimmo Komulainen.

Huvitoimikuntaan vuodeksi 2024 valittiin seuraavat yhdistyksen jäsenet: Kirsi Kemppainen, Helena Schroderus, Anna Räisänen, Eila Hallamaa, Jaana Huotari ja Teresa Tuikka. Toimikunnat voivat kutsua jäsenikseen lisähenkilöitä tarvittaessa.

Kattivankkurin isäntävuorot: Vierasjäsenet voivat myös tehdä isäntävuoroja ja näin saada tulevan kauden kausipaikat kainuulaisten hinnalla. Edellytyksenä, että on käynyt isäntäkoulutuksen.

Suuri kiitos kuluneesta vuodesta yhdistyksen toimihenkilöille, kattivankkurin aktiiveille, yhteistyökumppaneille ja asiakkaillemme. Rauhaisaa joulun aikaa ja onnea vuoteen 2024.