Tiedotteet kausipaikkalaisille

Talvikaudella alueella ei ole isäntää ja kaikki toiminta alueella on vapaaehtoisesti toimivien aktiivien varassa olevaa talkootyötä. Kaikkien viihtymisen vuoksi olisi toivottavaa, että jokainen kausipaikkalainen kiinnittäisi huomiota siisteyteen ja huolehtisi omalta osaltaan alueen yhteisien tilojen siisteydestä. Esim. kota, keittiöt ja WC tilat. Kodalla ja puusaunalla huomioi tuhkien tyhjennys ennen kuin laitat uudet tulet. Lumitöitä saa tehdä yhteisillä alueilla jokainen jolla intoa piisaa.

Vaunujen lämmitykseen kytkeminen perustuu vapaaehtoisuuteen, josta yhdistys ei ota vastuuta. Merkitse kaapeliisi selvästi oma paikkanro ja varmistathan kytkiessä, että kytket oikean kaapelin, ettei vaan ala väärä vaunu lämpiämään. Virrat kytketään ja sammutetaan ottamalla sähköjohto irti. Ei vikavirtasuojan kytkimellä. Vikavirtasuojien kytkimet menee pakkasella helposti rikki ja korjaaminen ei onnistu hetkessä.

Traktori käy tekemässä lumitöitä alueella tarvittaessa ja vaunujen välit putsataan perjantaisin. Siistijät käy alueella maanantaina, torstaina ja lauantaina.

Terveisin, Kattivankkuritoimikunta.

Syyskuun sähkö: 25 snt/kWh, Lokakuu: 25 snt/kWh, Marraskuu: 25 snt/kWh, Joulukuu: 26 snt/kWh, Tammikuu: 30 snt/kWh, Helmikuu: 25 snt/kWh, Maaliskuu: 25 snt/kWh, Huhtikuu: 25snt/kWh ja Toukokuu 25snt/kWh. Talvikaudelta laskutettava keskihinta on 26 snt/kWh.

Kausipaikkalaisilta veloitettava talvikauden 2023-2024 sähkönhinta:

Sähkön hinnan suuri vaihtelu jatkuu sähkömarkkinoilla, ja sen vuoksi emme voi ilmoittaa tulevan talven sähköveloitukselle kiinteää hintaa. Kattivankkuriin sähkö ostetaan osittain pörssisähkönä ja osittain hinta on sovittu jo vuosi aiemmin, joten alueelle ostetun sähkön hinta ei ole sama kuin pörssisähkön hinta. Kausipaikkalaisilta veloitettava sähkön hinta sisältää myös sähkönsiirron, joka on Kainuun alueella suomen kallein.

Tulevana talvikautena ostetun sähkön hintaa seurataan kuukausitasolla ja toteutunut hinta ilmoitetaan nettisivuillamme. Kauden lopussa kuukausihinnoista lasketaan keskihinta (lokakuu-toukokuu), jonka perusteella lähetetään kausipaikkalaisten loppulasku. Edellisellä talvikaudella sähkön keskihinta oli 28 snt/kWh. Laskutettava hinta on kuitenkin vähintään 25 snt/kWh. Kausipaikkalaisten on suotavaa pitää kirjaa omasta sähkönkulutuksesta ja merkitä muistiin sähkölukemat sekä yöpymisvuorokaudet. Muistattehan luetuttaa kauden alussa sähkömittarin alkulukeman ja loppulukeman kauden lopussa. Sähkömittareita voivat lukea alueen aktiivit tai isäntä. Muistakaa myös merkitä alku/loppulukemat sähkönseurantalomakkeeseen sekä alkulukema kauden alussa palautettavaan kausipaikkasopimukseen.

Merkitse lomakkeisiin myös nimi, paikkanumero ja mahdolliset vuokralavat.

SF-Caravan Kainuu ry

Hallitus

ISÄNTÄVUOROVELVOITE

SF Caravan kainuu Ry:n jäsenelle SF-Caravan Kainuu ry:n 2013 syyskokouksen päätöksen mukaisesti jokaisella SF Caravan Kainuu ry:n jäsenellä, jolla on Kattivankkurissa kesäkausipaikka tai talvikausipaikka (tai molemmat) on isäntävuorovelvoite 3 vuorokautta. Jos itse on estynyt tekemään isäntävelvoitteen niin jäsenellä on vastuu järjestää sen suorittaminen yhdistyksen hyväksymällä tekijällä. Isäntävuoron (3vrk) voi tehdä myös pätkissä, jos 3vrk kerralla ei onnistu. Yhdistyksen hallitus voi myöntää vapautuksen isäntävuorosta, erillisestä perustellusta hakemuksesta.

Myös kausipaikalla olevilla ”vierasjäsenillä” on mahdollisuus tehdä isäntävuoro, ja näin saada seuraavan kauden kausipaikka samalla hinnalla, kuin 031 jäsenillä. Isäntäkoulutus oltava ensin käytynä.

Isäntävuorokalenteri 2024 avataan koko kesäksi 2.5.2024 alkaen 031-jäsenet ja vierasjäsenet 20.5 alkaen. Isäntävuorot on varattava 30.6.2024 mennessä.

Ajantasaiset isäntävuorot nähtävissä ainoastaan nettikalenterissa.

Siirry isäntävuorokalenteriin tästä
Käyttäjätunnus: kattivankkuri
Salasana: kattivankkuri

Tiedote / ohje isäntävuorosta

Kausipaikkasopimus 

Kesäkausipaikat

 • Kesän 2024 kausipaikat on loppuunmyyty! Peruutuspaikkoja voi tiedustella 040-737 6004. Kesäkausi alkaa 1.6.2024 ja päättyy 26.9.2024. Kesäkausipaikoille ei ole erillistä jonoa. Voit ilmoittaa halukkuutesi sähköpostilla, kausipaikalle@kattivankkuri.fi tai voit  myös tulla suoraan alueelle ja ilmoittautua toimistoon 1.6.2024 alkaen. Kesäkausipaikkojen määrää voidaan tarvittaessa rajoittaa (enintään 70 kausipaikkaa), jos alueelle on tulossa liikaa kausipaikkalaisia, koska myös vierailijoille täytyy jättää paikkoja. 
 • Kesäkausipaikalla voit sijoittaa vaunusi tai autosi itse valitsemallesi paikalle. Rantapaikat (96 – 100) on varattu vieraille.
 • Jos olet ollut talvikausipaikalla ja jäät myös kesäpaikalle niin voit säilyttää matkailuajoneuvoasi alueella 12.5.2024 jälkeen sähköjohto irroitettuna. 
 • Toukokuun aikana alueella pidetään talkoita, joihin kaikki ovat tervetulleita. ”Virallisiin” talkoisiin osallistujille tarjotaan kahvi/ruokailu ja kulutettu sähkö.

Talvikausipaikat 2023-2024

 • Talvikausi alkaa 25.9.2023 ja päättyy 12.5.2024. Talvikaudelle 2023-2024 kaikki paikat jaettu. Kysy lisätietoja sähköpostilla, kausipaikalle@kattivankkuri.fi.

Näin ilmoittaudut jonoon talvikausipaikalle

 • Uudet hakijat voivat ilmoittautua hakujonoon ympäri vuoden. Ilmoitathan meille myös jos et tarvitsekaan paikkaa, että voidaan poistaa jonosta.
 • SF Caravan Kainuu Ry (031) jäsenet ovat etusijalla jonossa vapautuville paikoille.
 • HUOM! Jos tarjottua talvikausipaikkaa ei ota jostain syystä vastaan niin silloin jonosta tippuu pois ja jonoon täytyy ilmoittautua uudelleen. Olethan ystävällinen ja et hae paikkaa vain huvin vuoksi, koska pitkä jono karkoittaa oikeasti paikkaa haluavat.

Vain sähköpostilla tulleet ilmoittautumiset huomioidaan.

Sähköpostiosoite on kausipaikalle@kattivankkuri.fi

 • Viestissä tulee näkyä nimi, osoitetiedot, puhelinnumero sekä jäsennumero ja -yhdistys johon kuulut sekä matkailuajoneuvon kokonaispituus. 
 • Myös kaikki kyselyt liittyen kausipaikkoihin mielellään sähköpostitse.
 • Talvipaikka laskutetaan 2 erässä (1/3 ja 2/3). Ensimmäinen erä (1/3) on varausmaksu jota ei palauteta, jos paikan peruu syystä tai toisesta.

Kesäkausipaikat

 • Kesäkausi alkaa 1.6.2024. Kesäkausipaikoille ei ole jonoa. Voit ilmoittaa halukkuutesi sähköpostilla kausipaikalle@kattivankkuri.fi. Vaihtoehtoisesti voit myös saapua suoraan alueelle ja ilmoittautua toimistossa kausipaikalle.
 • Varaamme oikeuden rajoittaa kausipaikkojen määrää kesällä (enintään 80), jos kysyntä on suurta.
 • Kesäkausipaikat eivät ole nimettyjä vaan voit sijoittaa vaunusi tai autosi itse valitsemallesi paikalle. Ainoastaan ns. rantapaikat (100 – 96) on varattu vieraille.

Talvikausipaikkajono talvikaudelle 2024-2025

Tilanne 22.11.2023. Talvikauden 2023-2024 paikat jaettu.
HUOM! SF Caravan Kainuu ry:n jäsenet ovat etusijalla jonossa.

Lista päivitetty 7.6.2024

KAINUU 031 jäsenet: 

 1. Kiiskilä Juha-Pekka
 2. Rautio Minna
 3. Juntunen Eero

VIERAAT: 

 1. Korhonen Juha (kaudelle 24-25)
 2. Kaikkonen Veli (kaudelle 24-25)
 3. Hämäläinen Juha (kaudelle 24-25
 4. Rissanen Juuso
 5. Suomela Aki
 6. Ollikainen Maria
 7. Halonen Anna
 8. Jurvakainen Jukka
 9. Parkkinen Päivi
 10. Marjeta Mika
 11. Mikkola Pirjo
 12. Korkiakoski Ari
 13. Anttila Erja
 14. Komulainen Matti
 15. Pihlaja Jouni
 16. Piispanen Kimmo
 17. Savilampi Hannu
 18. Kaskela Jouni
 19. Mustajärvi Anna
 20. Sipola Miia
 21. Pikkuhookana Juha
 22. Jakonen Matti
 23. Rautiainen Teemu
 24. Huttunen Henri
 25. Härkönen Pasi
 26. Suominen Sarianna
 27. Roiha Harri
 28. Lammi Jari
 29. Tuomainen Petri
 30. Lesch Hanna
 31. Kyllönen Jouni
 32. Seppälä Marjaana

Arvoisa kausipaikkalaisemme 

Tässä ohjeet tullessasi talvikausipaikalle SF-Caravan Kainuu ry:n Kattivankkuriin. Talvikausi alkaa 25.9.2023.

Alueelle ilmoittautuminen ja avainkorttien nouto Kattikeskuksesta.

Kattikeskuksen osoite: Ilkantie 8, Vuokatti. Puh. (08) 619 410. Avoinna laskettelu kauden alkuun saakka päivittäin klo 10.00-18.00

Isäntä on paikalla lokakuun 2:na ensimmäisenä viikonloppuna jolloin voit tulla suoraan alueelle.

Mukaan tarvitset kuitin/tositteen kausipaikkamaksusta sekä kausipaikkanumerosi. Paikkanumerosi löydät laskusta.

”Vanhat” kausipaikkalaiset voi tulla suoraan alueelle.

Saavuttuasi Kattivankkuriin Veikontie 12, nouda keittiöstä muovitasku, joka sisältää kausipaikkasopimuksen, aluekartan sekä yleistä tietoa Kattivankkurista. Lue ja täytä kausipaikkasopimus huolellisesti sekä palauta se täytettynä toimiston postilaatikkoon.

Luetuta sähkömittarisi isännällä tai alueella olevalla toimikunnan henkilöllä ja merkkaa lukema ylös sähkönseuranta lomakkeeseen. Listan paikalla olevista toimikunnan henkilöistä löydät toimiston ovesta. Sähkönseuranta lomake jää itselle ja se palautetaan keväällä huolellisesti täytettynä ja sen perusteella laskutetaan kauden aikana kulutettu sähkö.

Sijoita autosi / vaunusi omalle paikallesi siten, että vasen takanurkka on merkkikepin kohdalla. Täten varmistamme, että turvavälit täyttyvät. Henkilöauton sijoittamisessa huolehdithan, että myös 4 metrin turvaväli naapuriin täyttyy. 

Tutustu Kattivankkurin kartan kanssa alueen ensisammutuskalustoon, ensiapuvälineisiin sekä defibrillaattorin sijaintiin ja käyttöohjeeseen. 

Kattivankkuri vuokraa 240×120 kokoisia teltan aluslavoja hintaan 5 €/kpl kausi. Nämä lavat löytyvät varastorakennuksen takaa. Aluslavojen sahaaminen ja rei`ittäminen on kielletty. Rikkinäisistä aluslavoista veloitamme 40€/kpl.

Lavojen koolaukseen käytettävä materiaali on hyvin rajallinen.

Omia lavatarpeita voit tuoda myös, mutta ne täytyy myös huolehtia kauden loputtua pois alueelta! 

Tarvittaessa voit lainata yhdistyksen peräkärryä ostaessasi pitempää materiaalia paikallisesta rakennustarvikeliikkeestä. 

Esim. KRP Hallimyymälästä

KRP hallimyymälä 
Ma-Pe: 7-17 La: 9-14
Osoite: Keskuskatu 2, 88600 SOTKAMO
Puhelin: 08 633 0880

Varasto:
Ma-Pe: 7-17 La: 9-13
Osoite: Ratatie 4, 88600 SOTKAMO

Mikäli sinulla on kysyttävää käytännön asioissa ota ensisijaisesti yhteyttä isäntään mikäli isäntä on paikalla.

Isännän puhelinnumero 040 839 1707

Myös toimikunnan jäsenet vastaavat kysymyksiinne mielellään sähköpostitse. etunimi.sukunimi@kattivankkuri.fi

Jani Parkkinen

Kimmo Komulainen